Pajulampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pajulampi

Pajulampi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pajulampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pajulampi on noin sijalla 16 000.

Pajulampi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pajulampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pajulampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1977

Sana Pajulammen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pajulampi

Pajulampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Pajulampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 72 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pajulampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pajulampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pajulammentie, Pajulampi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pajulampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паюлампи tarkoittaa nimeä Pajulampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Paiulambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pajulampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paju Pajulampi.

Samankaltaisia nimiä kuin Pajulampi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pajulampi i Finland. Surname Pajulampi in Finland.

©Tuomas Salste