Pajusuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pajusuo

Pajusuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pajusoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pajusuo on noin sijalla 14 000.

Pajusuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pajusuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pajusuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Pajusuo

Pajusuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Pajusuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 45 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pajusuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pajusuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pajusuontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pajusuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паюсуо tarkoittaa nimeä Pajusuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Paiusoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pajusuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paju Pajusuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Pajusuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pajusuo i Finland. Surname Pajusuo in Finland.

©Tuomas Salste