Pajuvirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pajuvirta

Pajuvirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pajuvirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pajuvirta on noin sijalla 19 000.

Pajuvirta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pajuvirta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pajuvirta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989

Sana Pajuvirta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pajuvirta

Pajuvirta (paikannimi)Katuosoitteissa

Pajuvirta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pajuvirta jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pajuvirta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pajuvirrantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pajuvirta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pajuvirrat ulkomailla

Ruotsissa Pajuvirta oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Pajuvirta oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

25216
Pajuvirrat Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паювирта tarkoittaa nimeä Pajuvirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Paiufwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pajuvirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paju Pajuvirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pajuvirta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pajuvirta i Finland. Surname Pajuvirta in Finland.

©Tuomas Salste