Paksuniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paksuniemi

Paksuniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Paksuniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 105 max

v. 2014 111

v. 2015 111

v. 2016 109

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paksuniemi on noin sijalla 6 200.

Paksuniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paksuniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Paksuniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Paksuniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Paksuniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Paksuniemiä on 109.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Paksuniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Paksuniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975

Sana Paksuniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Paksuniemi

Paksuniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Paksuniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 58 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paksuniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paksuniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paksuniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paksuniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Paksuniemet ulkomailla

Ruotsissa Paksuniemi oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паксуниеми ("Paksunijemi") tarkoittaa nimeä Paksuniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Paxuniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paksuniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Paksuniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paksuniemi.com, paksuniemi.fi, paksuniemet.com, paksuniemet.eu, paksuniemet.fi, paksuniemet.info, paksuniemet.name, paksuniemet.net, paksuniemet.org, paksuniemi.eu, paksuniemi.info, paksuniemi.name, paksuniemi.net, paksuniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paksuniemi i Finland. Surname Paksuniemi in Finland.

©Tuomas Salste