Pallas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pallas

Pallas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pallas-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 124

v. 2015 121

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pallas on noin sijalla 5 700.

Pallas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pallas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1905–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1991

Sana Pallas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pallas

Pallas (paikannimi)Katuosoitteissa

Pallas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pallas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pallas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hotelli Pallas, Pallaskatu, Pallaskuja, Pallasvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pallas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Pallas

Pallas on myös etunimi. Etunimenä se on kuitenkin Suomessa harvinainen.

Pallas-suku ulkomailla

Ruotsissa Pallas oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 5 572 henkeä, joiden sukunimi oli PALLAS.

Tšekissä Pallas oli 33 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 126 henkeä, joiden sukunimi oli PALLAS.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 65 henkeä, joiden sukunimi oli PALLAS.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Pallas.

Samankaltaisia nimiä kuin Pallas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pallas.eu, pallas.fi, pallas.info, pallas.net, pallas.org, pallas.com, pallas.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pallas i Finland. Surname Pallas in Finland.

©Tuomas Salste