Pallaskorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pallaskorpi

Pallaskorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pallaskorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pallaskorpi on noin sijalla 18 000.

Pallaskorpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pallaskorpi on melko pitkä nimi.

Pallaskorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pallaskorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палласкорпи tarkoittaa nimeä Pallaskorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pallascorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pallaskorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pallas Pallaskorpi tai Paloma Pallaskorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Pallaskorpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pallaskorpi i Finland. Surname Pallaskorpi in Finland.

©Tuomas Salste