Palmumäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Palmumäki

Palmumäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Palmumäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Palmumäki on noin sijalla 20 000.

Palmumäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Palmumäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Palmumäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Palmumäki

Palmumäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Palmumäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Palmumäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Palmumäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Palmumäenkatu, Palmumäentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Palmumäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палмумяки ("Palmumjaki") tarkoittaa nimeä Palmumäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Palmumaki tai Palmumaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pallas Palmumäki tai Paloma Palmumäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Palmumäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Palmumäki i Finland. Surname Palmumäki in Finland.

©Tuomas Salste