Palo-oja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Palo-oja

Palo-oja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Palo-oja-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 113

v. 2015 113

v. 2016 113

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Palo-oja on noin sijalla 6 100.

Palo-oja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Palo-oja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Palo-oja

Palo-oja (paikannimi)Katuosoitteissa

Palo-oja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 32 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Palo-oja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Palo-oja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Palo-ojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Palo-oja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пало-оя tarkoittaa nimeä Palo-oja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Palo=oia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Palo-oja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Palo-oja tai Pallas Palo-oja.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: palo-oja.com, palo-oja.fi, palo-oja.eu, palo-oja.info, palo-oja.name, palo-oja.net, palo-oja.org, palo-ojat.com, palo-ojat.eu, palo-ojat.fi, palo-ojat.info, palo-ojat.name, palo-ojat.net, palo-ojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Palo-oja i Finland. Surname Palo-oja in Finland.

©Tuomas Salste