Palokari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Palokari

Palokari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Palokarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Palokari on noin sijalla 19 000.

Palokari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Palokari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Palokari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1977

Sana Palokari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Palokari

Palokari (paikannimi)Katuosoitteissa

Palokari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Palokari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Palokari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Palokarintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Palokari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палокари tarkoittaa nimeä Palokari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Palocarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Palokari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Palokari tai Pallas Palokari.

Samankaltaisia nimiä kuin Palokari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Palokari i Finland. Surname Palokari in Finland.

©Tuomas Salste