Paloneva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paloneva

Paloneva on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Paloneva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 123

v. 2015 124

v. 2016 124

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paloneva on noin sijalla 5 600.

Paloneva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paloneva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Paloneva tai Palonevan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Paloneva

Paloneva (paikannimi)Katuosoitteissa

Paloneva on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 67 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paloneva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paloneva esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Palonevantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paloneva-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палонева tarkoittaa nimeä Paloneva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Palonefwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paloneva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Paloneva tai Pallas Paloneva.

Samankaltaisia nimiä kuin Paloneva

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paloneva.com, paloneva.eu, paloneva.fi, paloneva.info, paloneva.name, paloneva.net, paloneva.org, palonevat.com, palonevat.eu, palonevat.fi, palonevat.info, palonevat.name, palonevat.net, palonevat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paloneva i Finland. Surname Paloneva in Finland.

©Tuomas Salste