Paloposki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paloposki

Paloposki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Paloposki-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 155 max

v. 2014 159

v. 2015 158

v. 2016 156

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paloposki on noin sijalla 4 700.

Paloposki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paloposki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Paloposki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Paloposki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Paloposki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Paloposki-nimisiä on 156.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Paloposki-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Paloposki-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1915
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1998

Sana Paloposki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Paloposki

Paloposki (paikannimi)

Paloposki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paloposki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Paloposki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Paloposki-suku ulkomailla

Tanskassa Paloposki on ollut 9 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палопоски tarkoittaa nimeä Paloposki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Paloposki tai Pallas Paloposki.

Samankaltaisia nimiä kuin Paloposki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paloposki.eu, paloposki.com, paloposki.fi, paloposki.info, paloposki.name, paloposki.net, paloposki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paloposki i Finland. Surname Paloposki in Finland.

©Tuomas Salste