Palosuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Palosuo

Palosuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Palosoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 54

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Palosuo on noin sijalla 11 000.

Palosuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Palosuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Palosuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Palosuo

Palosuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Palosuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 215 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, pelto/niitty, rautatieliikennepaikka, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Palosuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Palosuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Palosuo, Palosuonkatu, Palosuonkuja, Palosuontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Palosuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палосуо tarkoittaa nimeä Palosuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Palosuo tai Pallas Palosuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Palosuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Palosuo i Finland. Surname Palosuo in Finland.

©Tuomas Salste