Pankkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pankkonen

Pankkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pankkosten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 64 max

v. 2014 98

v. 2015 99

v. 2016 99

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pankkonen on noin sijalla 6 700.

Pankkonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pankkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pankkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1903–1932
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1951

Sana Pankkonen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Pankkonen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Pankkonen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pankkosentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Панкконен tarkoittaa nimeä Pankkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pancoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pankkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Panu Pankkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Pankkonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pankkonen.com, pankkonen.eu, pankkonen.fi, pankkonen.info, pankkonen.name, pankkonen.net, pankkonen.org, pankkoset.com, pankkoset.eu, pankkoset.fi, pankkoset.info, pankkoset.name, pankkoset.net, pankkoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pankkonen i Finland. Surname Pankkonen in Finland.

©Tuomas Salste