Pannula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pannula

Pannula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Pannula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 256

v. 2015 263

v. 2016 259

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pannula on noin sijalla 3 000.

Pannula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pannula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pannula on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pannula on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pannula ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 52 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pannula-nimisiä on 259.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pannula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pannula

Pannula (paikannimi)

Pannula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pannula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Pannula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pannulat ulkomailla

Ruotsissa Pannula oli 29 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паннула tarkoittaa nimeä Pannula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Panu Pannula.

Samankaltaisia nimiä kuin Pannula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pannula.fi, pannula.com, pannula.eu, pannula.info, pannula.name, pannula.net, pannula.org, pannulat.com, pannulat.eu, pannulat.fi, pannulat.info, pannulat.name, pannulat.net, pannulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pannula i Finland. Surname Pannula in Finland.

©Tuomas Salste