Panu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Panu

Panu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Panu-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 56 max

v. 2014 97

v. 2015 97

v. 2016 96

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Panu on noin sijalla 6 900.

Panu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Panu on lyhyt nimi.

Panu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Panu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1916–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1961–2001

Sana Panu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Panu

Panu (paikannimi)Katuosoitteissa

Panu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Panu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Panu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Panuvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Panu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Panu

Panu on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Panu oli yhtenä etunimenä 2 541 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 1 100:s mies oli etunimeltään Panu. Juuri etunimenä Panu onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 96 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (2 382 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (159).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пану tarkoittaa nimeä Panu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Panagiotis Panu.

Samankaltaisia nimiä kuin Panu

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: panu.com, panu.info, panu.net, panu.org, panu.eu, panu.fi, panu.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Panu i Finland. Surname Panu in Finland.

©Tuomas Salste