Panula-Ontto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Panula-Ontto

Panula-Ontto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Panula-Onttojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Panula-Ontto on noin sijalla 14 000.

Panula-Ontto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Panula-Ontto on melko pitkä nimi.

Panula-Ontto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Panula-Ontto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Панула-Онтто tarkoittaa nimeä Panula-Ontto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Panula=Ontå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Panula-Ontto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Panu Panula-Ontto.

Samankaltaisia nimiä kuin Panula-Ontto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Panula-Ontto i Finland. Surname Panula-Ontto in Finland.

©Tuomas Salste