Parkkisenniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Parkkisenniemi

Parkkisenniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Parkkisenniemien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 106 max

v. 2014 197

v. 2015 198

v. 2016 199

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Parkkisenniemi on noin sijalla 3 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Parkkisenniemi on melko pitkä nimi.

Parkkisenniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Parkkisenniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995–1996

Sana Parkkisenniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Parkkisenniemi

Parkkisenniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Parkkisenniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Parkkisenniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Parkkisenniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Parkkisenniemi. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Parkkisenniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Парккисенниеми ("Parkkisennijemi") tarkoittaa nimeä Parkkisenniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Parkisenniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Parkkisenniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paris Parkkisenniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Parkkisenniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: parkkisenniemi.fi, parkkisenniemet.com, parkkisenniemet.eu, parkkisenniemet.fi, parkkisenniemet.info, parkkisenniemet.name, parkkisenniemet.net, parkkisenniemet.org, parkkisenniemi.com, parkkisenniemi.eu, parkkisenniemi.info, parkkisenniemi.name, parkkisenniemi.net, parkkisenniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Parkkisenniemi i Finland. Surname Parkkisenniemi in Finland.

©Tuomas Salste