Parkkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Parkkola

Parkkola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Parkkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 59 max

v. 2014 109

v. 2015 110

v. 2016 108

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Parkkola on noin sijalla 6 300.

Parkkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Parkkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1995

Sana Parkkola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Parkkola

Parkkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Parkkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 16 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Parkkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Parkkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Parkkolankuja, Parkkolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Parkkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Парккола tarkoittaa nimeä Parkkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Parcola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Parkkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paris Parkkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Parkkola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: parkkola.net, parkkola.com, parkkola.eu, parkkola.fi, parkkola.info, parkkola.name, parkkola.org, parkkolat.com, parkkolat.eu, parkkolat.fi, parkkolat.info, parkkolat.name, parkkolat.net, parkkolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Parkkola i Finland. Surname Parkkola in Finland.

©Tuomas Salste