Pasala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pasala

Pasala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Pasala-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1922–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1981

Sana Pasala tai Pasalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pasala

Pasala (paikannimi)Katuosoitteissa

Pasala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 27 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pasala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pasala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pasala, Pasalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pasala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пасала tarkoittaa nimeä Pasala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pasi Pasala.

Samankaltaisia nimiä kuin Pasala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pasala i Finland. Surname Pasala in Finland.

©Tuomas Salste