Pasto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pasto

Pasto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pastojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 105

v. 2015 104

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pasto on noin sijalla 6 400.

Pasto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pasto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1989

Sana Pasto tai Paston esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pasto

Pasto (paikannimi)Katuosoitteissa

Pasto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pasto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pasto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pastontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pasto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pastot ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 831 henkeä, joiden sukunimi oli PASTO.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 154 henkeä, joiden sukunimi oli PASTO.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пасто tarkoittaa nimeä Pasto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pasi Pasto.

Samankaltaisia nimiä kuin Pasto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pasto.com, pasto.eu, pasto.fi, pasto.info, pasto.net, pasto.org, pasto.name, pastot.com, pastot.eu, pastot.fi, pastot.info, pastot.name, pastot.net, pastot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pasto i Finland. Surname Pasto in Finland.

©Tuomas Salste