Pasula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pasula

Pasula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pasula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 63 max

v. 2014 95

v. 2015 100

v. 2016 97

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pasula on noin sijalla 6 800.

Pasula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pasula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pasula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984

Sana Pasula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pasula

Pasula (paikannimi)Katuosoitteissa

Pasula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pasula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pasula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pasulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pasula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pasulat ulkomailla

Ruotsissa Pasula oli 25 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 19 henkeä, joiden sukunimi oli PASULA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пасула tarkoittaa nimeä Pasula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pasi Pasula.

Samankaltaisia nimiä kuin Pasula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pasula.com, pasula.net, pasula.eu, pasula.fi, pasula.info, pasula.name, pasula.org, pasulat.com, pasulat.eu, pasulat.fi, pasulat.info, pasulat.name, pasulat.net, pasulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pasula i Finland. Surname Pasula in Finland.

©Tuomas Salste