Patosalmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Patosalmi

Patosalmi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Patosalmien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 113 max

v. 2014 144

v. 2015 144

v. 2016 143

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Patosalmi on noin sijalla 5 000.

Patosalmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Patosalmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Patosalmi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Patosalmi

Patosalmi (paikannimi)Katuosoitteissa

Patosalmi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo, vesialue sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Patosalmi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Patosalmi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Patosalmentie, Patosalmi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Patosalmi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Патосалми tarkoittaa nimeä Patosalmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pate Patosalmi tai Patrica Patosalmi.

Samankaltaisia nimiä kuin Patosalmi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: patosalmi.net, patosalmet.com, patosalmet.eu, patosalmet.fi, patosalmet.info, patosalmet.name, patosalmet.net, patosalmet.org, patosalmi.com, patosalmi.eu, patosalmi.fi, patosalmi.info, patosalmi.name, patosalmi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Patosalmi i Finland. Surname Patosalmi in Finland.

©Tuomas Salste