Patteri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Patteri

Patteri on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Patterien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 100 max

v. 2014 118

v. 2015 119

v. 2016 119

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Patteri on noin sijalla 5 800.

Patteri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Patteri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1994

Sana Patteri esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Patteri

Patteri (paikannimi)Katuosoitteissa

Patteri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, painanne, pelto/niitty, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Patteri jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Patteri esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Patterikatu, Patterikuja, Patterinkatu, Patterinkuja, Patterintie, Patteripolku, Patteritie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Patteri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паттери tarkoittaa nimeä Patteri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pate Patteri tai Patrica Patteri.

Samankaltaisia nimiä kuin Patteri

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: patteri.com, patteri.fi, patteri.org, patteri.eu, patteri.info, patteri.name, patteri.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Patteri i Finland. Surname Patteri in Finland.

©Tuomas Salste