Paukamainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paukamainen

Paukamainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Paukamaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paukamainen on noin sijalla 16 000.

Paukamainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Paukamainen on melko pitkä nimi.

Paukamainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paukamainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паукамайнен tarkoittaa nimeä Paukamainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Paucamain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paukamainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paul Paukamainen tai Paula Paukamainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Paukamainen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paukamainen i Finland. Surname Paukamainen in Finland.

©Tuomas Salste