Paukkeri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paukkeri

Paukkeri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Paukkerien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 101 max

v. 2014 215

v. 2015 215

v. 2016 218

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paukkeri on noin sijalla 3 600.

Paukkeri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paukkeri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Paukkeri

Paukkeri (paikannimi)

Paukkeri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paukkeri jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Paukkeri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пауккери tarkoittaa nimeä Paukkeri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pauckerj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paukkeri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paul Paukkeri tai Paula Paukkeri.

Samankaltaisia nimiä kuin Paukkeri

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paukkeri.com, paukkeri.eu, paukkeri.fi, paukkeri.info, paukkeri.name, paukkeri.net, paukkeri.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paukkeri i Finland. Surname Paukkeri in Finland.

©Tuomas Salste