Paulamäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paulamäki

Paulamäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Paulamäkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 191 max

v. 2014 256

v. 2015 257

v. 2016 259

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paulamäki on noin sijalla 3 000.

Paulamäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paulamäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Paulamäkiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 22 Paulamäen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1948–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Paulamäki tai Paulamäen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Paulamäki

Paulamäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Paulamäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 18 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paulamäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paulamäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paulamäentie, Paulamäkivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paulamäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Paulamäet ulkomailla

Ruotsissa Paulamäki oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пауламяки ("Paulamjaki") tarkoittaa nimeä Paulamäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Paulamaki tai Paulamaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paula Paulamäki tai Paul Paulamäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Paulamäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paulamaet.com, paulamaet.eu, paulamaet.fi, paulamaet.info, paulamaet.name, paulamaet.net, paulamaet.org, paulamaki.com, paulamaki.eu, paulamaki.fi, paulamaki.info, paulamaki.name, paulamaki.net, paulamaki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paulamäki i Finland. Surname Paulamäki in Finland.

©Tuomas Salste