Pellikainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pellikainen

Pellikainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pellikaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 111 max

v. 2014 103

v. 2015 107

v. 2016 109

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pellikainen on noin sijalla 6 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Pellikainen on melko pitkä nimi.

Pellikainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pellikainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Pellikaisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Pellikaisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1950–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1988
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pellikainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Pellikainen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Pellikainen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pellikaisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пелликайнен tarkoittaa nimeä Pellikainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pellicain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pellikainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pelle Pellikainen tai Pelagea Pellikainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Pellikainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pellikainen.net, pellikainen.com, pellikainen.eu, pellikainen.fi, pellikainen.info, pellikainen.name, pellikainen.org, pellikaiset.com, pellikaiset.eu, pellikaiset.fi, pellikaiset.info, pellikaiset.name, pellikaiset.net, pellikaiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pellikainen i Finland. Surname Pellikainen in Finland.

©Tuomas Salste