Pelo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pelo

Pelo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pelo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 166

v. 2015 167

v. 2016 166

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pelo on noin sijalla 4 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Pelo on lyhyt nimi.

Pelo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pelo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1923–1931
Lakanneet yritykset
perust. 1945–1998

Sana Pelo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pelo

Pelo (paikannimi)

Pelo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pelo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Pelo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pelo-suku ulkomailla

Ruotsissa Pelo oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Pelo on ollut 17 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

1661317
Pelo Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 273 henkeä, joiden sukunimi oli PELO.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pelle Pelo tai Pelagea Pelo.

Samankaltaisia nimiä kuin Pelo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pelo.com, pelo.eu, pelo.info, pelo.net, pelo.org, pelo.fi, pelo.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pelo i Finland. Surname Pelo in Finland.

©Tuomas Salste