Pelto-Arvo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pelto-Arvo

Pelto-Arvo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pelto-Arvojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pelto-Arvo on noin sijalla 13 000.

Pelto-Arvo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pelto-Arvo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pelto-Arvo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пельто-Арво tarkoittaa nimeä Pelto-Arvo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peldo=Arfwå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pelto-Arvo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pelle Pelto-Arvo tai Pelagea Pelto-Arvo.

Samankaltaisia nimiä kuin Pelto-Arvo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pelto-Arvo i Finland. Surname Pelto-Arvo in Finland.

©Tuomas Salste