Pelto-Korpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pelto-Korpi

Pelto-Korpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pelto-Korpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pelto-Korpi on noin sijalla 22 000.

Pelto-Korpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pelto-Korpi on melko pitkä nimi.

Pelto-Korpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pelto-Korpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Peltokorpi. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пельто-Корпи tarkoittaa nimeä Pelto-Korpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peldo=Corpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pelto-Korpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pelle Pelto-Korpi tai Pelagea Pelto-Korpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Pelto-Korpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pelto-Korpi i Finland. Surname Pelto-Korpi in Finland.

©Tuomas Salste