Pelto-Piri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pelto-Piri

Pelto-Piri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pelto-Pirien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pelto-Piri on noin sijalla 16 000.

Pelto-Piri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pelto-Piri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pelto-Piri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пельто-Пири tarkoittaa nimeä Pelto-Piri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peldo=Pirj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pelto-Piri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pelle Pelto-Piri tai Pelagea Pelto-Piri.

Samankaltaisia nimiä kuin Pelto-Piri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pelto-Piri i Finland. Surname Pelto-Piri in Finland.

©Tuomas Salste