Peltokallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Peltokallio

Peltokallio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Peltokallioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Peltokallio on noin sijalla 17 000.

Peltokallio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Peltokallio on melko pitkä nimi.

Peltokallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Peltokallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Peltokallio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Peltokallio

Peltokallio (paikannimi)Katuosoitteissa

Peltokallio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Peltokallio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Peltokallio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Peltokalliontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Peltokallio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пельтокаллио tarkoittaa nimeä Peltokallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peldocalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Peltokallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pelle Peltokallio tai Pelagea Peltokallio.

Samankaltaisia nimiä kuin Peltokallio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Peltokallio i Finland. Surname Peltokallio in Finland.

©Tuomas Salste