Pentinlehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pentinlehto

Pentinlehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pentinlehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pentinlehto on noin sijalla 13 000.

Pentinlehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pentinlehto on melko pitkä nimi.

Pentinlehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pentinlehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Pentinlehto

Pentinlehto (paikannimi)Katuosoitteissa

Pentinlehto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pentinlehto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pentinlehto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pentinlehdontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pentinlehto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пентинлехто tarkoittaa nimeä Pentinlehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pendinlechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pentinlehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pentti Pentinlehto tai Penni Pentinlehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Pentinlehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pentinlehto i Finland. Surname Pentinlehto in Finland.

©Tuomas Salste