Penttala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Penttala

Penttala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Penttala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 113

v. 2015 114

v. 2016 114

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Penttala on noin sijalla 6 000.

Penttala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Penttala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Penttala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Penttalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1925–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1994

Sana Penttala tai Penttalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Penttala

Penttala (paikannimi)Katuosoitteissa

Penttala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Penttala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Penttala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Penttalankatu, Penttalanpolku, Penttalantie, Penttalastigen, Penttalavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Penttala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пенттала tarkoittaa nimeä Penttala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pentti Penttala tai Penni Penttala.

Samankaltaisia nimiä kuin Penttala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: penttala.com, penttala.fi, penttala.net, penttala.eu, penttala.info, penttala.name, penttala.org, penttalat.com, penttalat.eu, penttalat.fi, penttalat.info, penttalat.name, penttalat.net, penttalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Penttala i Finland. Surname Penttala in Finland.

©Tuomas Salste