Perkaus: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Perkaus

Perkaus on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Perkausten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Perkaus on noin sijalla 16 000.

Perkaus-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Perkaus on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Perkaus ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Perkaus esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Perkaus

Perkaus (paikannimi)Katuosoitteissa

Perkaus on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, pelto/niitty sekä suo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Perkaus jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Perkaus esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Perkauksenkuja, Perkauksenpolku, Perkauksentie, Perkaus, Perkauskatu, Perkaustie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Perkaus-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Perkaukset ulkomailla

Tšekissä Perkaus oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Перкаус tarkoittaa nimeä Perkaus. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Per Perkaus tai Perla Perkaus.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Perkaus i Finland. Surname Perkaus in Finland.

©Tuomas Salste