Perkonoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Perkonoja

Perkonoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Perkonojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 63

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Perkonoja on noin sijalla 9 500.

Perkonoja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Perkonoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Perkonoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987

Sana Perkonoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Perkonoja

Perkonoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Perkonoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Perkonoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Perkonoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Perkonojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Perkonoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Перконоя tarkoittaa nimeä Perkonoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pergonoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Perkonoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Per Perkonoja tai Perla Perkonoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Perkonoja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Perkonoja i Finland. Surname Perkonoja in Finland.

©Tuomas Salste