Pertola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pertola

Pertola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pertola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 51 max

v. 2014 59

v. 2015 60

v. 2016 61

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pertola on noin sijalla 9 700.

Pertola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pertola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pertola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Pertola

Pertola (paikannimi)Katuosoitteissa

Pertola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pertola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pertola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pertolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pertola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пертола tarkoittaa nimeä Pertola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pertta Pertola tai Pertti Pertola.

Samankaltaisia nimiä kuin Pertola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pertola.com, pertola.fi, pertola.eu, pertola.info, pertola.name, pertola.net, pertola.org, pertolat.com, pertolat.eu, pertolat.fi, pertolat.info, pertolat.name, pertolat.net, pertolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pertola i Finland. Surname Pertola in Finland.

©Tuomas Salste