Pesämaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pesämaa

Pesämaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pesämaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 68 max

v. 2014 79

v. 2015 81

v. 2016 80

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pesämaa on noin sijalla 7 900.

Pesämaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pesämaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pesämaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1990

Sana Pesämaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pesämaa

Pesämaa (paikannimi)

Pesämaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 28 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pesämaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Pesämaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pesämaat ulkomailla

Ruotsissa Pesämaa oli 36 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Песямаа ("Pesjamaa") tarkoittaa nimeä Pesämaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Pesamaa tai Pesaemaa, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pessi Pesämaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Pesämaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pesamaa.fi, pesamaa.net, pesamaa.com, pesamaa.eu, pesamaa.info, pesamaa.name, pesamaa.org, pesamaat.com, pesamaat.eu, pesamaat.fi, pesamaat.info, pesamaat.name, pesamaat.net, pesamaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pesämaa i Finland. Surname Pesämaa in Finland.

©Tuomas Salste