Pettersson-Fernholm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pettersson-Fernholm

Pettersson-Fernholm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pettersson-Fernholmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pettersson-Fernholm on noin sijalla 22 000.

Pettersson-Fernholm-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pettersson-Fernholm on varsin pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Pettersson-Fernholm on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pettersson-Fernholm ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Petter Pettersson-Fernholm tai Petti Pettersson-Fernholm.

Samankaltaisia nimiä kuin Pettersson-Fernholm

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pettersson-fernholm.com, pettersson-fernholm.eu, pettersson-fernholm.fi, pettersson-fernholm.info, pettersson-fernholm.name, pettersson-fernholm.net, pettersson-fernholm.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pettersson-Fernholm i Finland. Surname Pettersson-Fernholm in Finland.

©Tuomas Salste