Peuhkurinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Peuhkurinen

Peuhkurinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Peuhkuristen määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 153 max

v. 2014 120

v. 2015 122

v. 2016 120

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Peuhkurinen on noin sijalla 5 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Peuhkurinen on melko pitkä nimi.

Peuhkurinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Peuhkurinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Peuhkurisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 16 Peuhkurisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Peuhkuristen yleisin asuinpaikka oli Sortavalan maalaiskunta (4 vainajaa).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1995

Sana Peuhkurinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пеухкуринен tarkoittaa nimeä Peuhkurinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peuchcurin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Peuhkurinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Peuhkurinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: peuhkurinen.com, peuhkurinen.eu, peuhkurinen.fi, peuhkurinen.info, peuhkurinen.name, peuhkurinen.net, peuhkurinen.org, peuhkuriset.com, peuhkuriset.eu, peuhkuriset.fi, peuhkuriset.info, peuhkuriset.name, peuhkuriset.net, peuhkuriset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Peuhkurinen i Finland. Surname Peuhkurinen in Finland.

©Tuomas Salste