Peurasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Peurasaari

Peurasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Peurasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 121

v. 2016 120

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Peurasaari on noin sijalla 5 800.

Peurasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Peurasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Peurasaaria tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Peurasaaren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Peurasaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Peurasaari

Peurasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Peurasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 41 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Peurasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Peurasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Peurasaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Peurasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Peurasaaret ulkomailla

Ruotsissa Peurasaari oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пеурасаари tarkoittaa nimeä Peurasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peurasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Peurasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Peurasaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: peurasaaret.com, peurasaaret.eu, peurasaaret.fi, peurasaaret.info, peurasaaret.name, peurasaaret.net, peurasaaret.org, peurasaari.com, peurasaari.eu, peurasaari.fi, peurasaari.info, peurasaari.name, peurasaari.net, peurasaari.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Peurasaari i Finland. Surname Peurasaari in Finland.

©Tuomas Salste