Piela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Piela

Piela on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Piela-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 117

v. 2015 115

v. 2016 115

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Piela on noin sijalla 6 000.

Piela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Piela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Piela-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Pielan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Piela-nimisten yleisin asuinpaikka oli Koiviston maalaiskunta (5 vainajaa).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1942
Lakanneet yritykset
perust. 1952–1997

Sana Piela tai Pielan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Piela osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Piela esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pielankatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Piela

Piela on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Piela oli yhtenä etunimenä 19 naisella. Sukunimenä Piela on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 115 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (16 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (3).

Pielat ulkomailla

Norjassa Piela oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tšekissä Piela oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 456 henkeä, joiden sukunimi oli PIELA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 7 henkeä, joiden sukunimi oli PIELA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиела ("Pijela") tarkoittaa nimeä Piela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piera Piela tai Pieta Piela.

Samankaltaisia nimiä kuin Piela

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: piela.com, piela.eu, piela.fi, piela.info, piela.net, piela.org, piela.name, pielat.com, pielat.eu, pielat.fi, pielat.info, pielat.name, pielat.net, pielat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Piela i Finland. Surname Piela in Finland.

©Tuomas Salste