Pieniluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pieniluoma

Pieniluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pieniluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 49

v. 2016 49

v. 2017 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pieniluoma on noin sijalla 12 000.

Pieniluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Pieniluoma

Pieniluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Pieniluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Pieniluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pieniluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pieniluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиенилуома ("Pijeniluoma") tarkoittaa nimeä Pieniluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pieta Pieniluoma tai Pieti Pieniluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Pieniluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pieniluoma, Finland.

©Tuomas Salste