Pieninkeroinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pieninkeroinen

Pieninkeroinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pieninkeroisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pieninkeroinen on noin sijalla 16 000.

Pieninkeroinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pieninkeroinen on melko pitkä nimi.

Pieninkeroinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pieninkeroinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиенинкеройнен ("Pijeninkeroinen") tarkoittaa nimeä Pieninkeroinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pieningeroin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pieninkeroinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piela Pieninkeroinen tai Piera Pieninkeroinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Pieninkeroinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pieninkeroinen i Finland. Surname Pieninkeroinen in Finland.

©Tuomas Salste