Pienipaavola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pienipaavola

Pienipaavola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pienipaavola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pienipaavola on noin sijalla 19 000.

Pienipaavola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pienipaavola on melko pitkä nimi.

Pienipaavola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pienipaavola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиенипаавола ("Pijenipaavola") tarkoittaa nimeä Pienipaavola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pienipafwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pienipaavola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piela Pienipaavola tai Piera Pienipaavola.

Samankaltaisia nimiä kuin Pienipaavola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pienipaavola i Finland. Surname Pienipaavola in Finland.

©Tuomas Salste