Piensalmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Piensalmi

Piensalmi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Piensalmien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 39 max

v. 2015 30

v. 2016 30

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Piensalmi on noin sijalla 16 000.

Piensalmi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Piensalmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Piensalmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Piensalmi

Piensalmi (paikannimi)Katuosoitteissa

Piensalmi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Piensalmi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Piensalmi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Piensalmentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Piensalmi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиенсалми ("Pijensalmi") tarkoittaa nimeä Piensalmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piela Piensalmi tai Piera Piensalmi.

Samankaltaisia nimiä kuin Piensalmi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Piensalmi i Finland. Surname Piensalmi in Finland.

©Tuomas Salste