Piesala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Piesala

Piesala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Piesala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 51 max

v. 2015 49

v. 2016 49

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Piesala on noin sijalla 11 000.

Piesala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Piesala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Piesala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Piesala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Piesala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Piesala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 23 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Piesala-nimisiä on 49.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1987

Sana Piesala tai Piesalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Piesala

Piesala (paikannimi)Katuosoitteissa

Piesala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Piesala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Piesala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Piesala, Piesalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Piesala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиесала ("Pijesala") tarkoittaa nimeä Piesala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piela Piesala tai Piera Piesala.

Samankaltaisia nimiä kuin Piesala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Piesala i Finland. Surname Piesala in Finland.

©Tuomas Salste