Piesanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Piesanen

Piesanen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Piesasten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 131 max

v. 2014 100

v. 2015 98

v. 2016 99

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Piesanen on noin sijalla 6 700.

Piesanen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Piesanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Piesanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Piesasia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Piesasen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1924–1925
Lakanneet yritykset
perust. 1963

Sana Piesanen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Piesanen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Piesanen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Piesasentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиесанен ("Pijesanen") tarkoittaa nimeä Piesanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Piesain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Piesanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piela Piesanen tai Piera Piesanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Piesanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: piesanen.com, piesanen.eu, piesanen.fi, piesanen.info, piesanen.name, piesanen.net, piesanen.org, piesaset.com, piesaset.eu, piesaset.fi, piesaset.info, piesaset.name, piesaset.net, piesaset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Piesanen i Finland. Surname Piesanen in Finland.

©Tuomas Salste