Pihkakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pihkakoski

Pihkakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pihkakoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 105

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pihkakoski on noin sijalla 6 300.

Pihkakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pihkakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1922–1927
Lakanneet yritykset
perust. 1989–1991

Sana Pihkakoski tai Pihkakosken esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pihkakoski

Pihkakoski (paikannimi)

Pihkakoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on koski.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pihkakoski jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Pihkakoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пихкакоски tarkoittaa nimeä Pihkakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pichcakoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pihkakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pihka Pihkakoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Pihkakoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pihkakoski.fi, pihkakosket.com, pihkakosket.eu, pihkakosket.fi, pihkakosket.info, pihkakosket.name, pihkakosket.net, pihkakosket.org, pihkakoski.com, pihkakoski.eu, pihkakoski.info, pihkakoski.name, pihkakoski.net, pihkakoski.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pihkakoski i Finland. Surname Pihkakoski in Finland.

©Tuomas Salste