Pihlajasalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pihlajasalo

Pihlajasalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pihlajasalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 94

v. 2015 94

v. 2016 95

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pihlajasalo on noin sijalla 6 900.

Pihlajasalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pihlajasalo on melko pitkä nimi.

Pihlajasalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pihlajasalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953

Sana Pihlajasalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pihlajasalo

Pihlajasalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Pihlajasalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pihlajasalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pihlajasalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pihlajasalo, Pihlajasalontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pihlajasalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pihlajasalot ulkomailla

Ruotsissa Pihlajasalo oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пихлаясало tarkoittaa nimeä Pihlajasalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pichlaiasalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pihlajasalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pihlaja Pihlajasalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Pihlajasalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pihlajasalo i Finland. Surname Pihlajasalo in Finland.

©Tuomas Salste